Sakarya Hastanesi İrtibat BürosuEskişehirde çevre yolunda yeni kurulan özel sakarya hastanesi, bölgenin en büyük hastanesi olup, 65 yataklı ve günde 1000 hastaya bakmaktadır.
    Emirdağda açılan irtibat bürosu, sakarya hastanesinde tedavi olacak hastaları yönlendirmekte ve randevu almaktadır. Ayrıca hastaların şeker ve tansiyon ölçümlerini de yapmaktadır. Eskişehir otogarından her Sakarta Hastanesi Servissaat başı öğleye kadar  Sakarya Hastanesi’nin servis münübüsü ücretsiz olarak hasta taşımaktadır. Otogarda hastanenin servis minübüsü, yolcu servis araçlarının yanında bulunmaktadır. Hastanede ssk, bağkur’lu, emekli sandığı, resmi kurumlar ve yurtudışı sigortalı hastalara bakmaktadır. Hastanede 215 personel ve 35 doktor olmak üzere toplam 250 personel görev yapmaktadır. Çlaışna personelin çoğu Emirdağlıdır ve hepsi üniversite mezunudur. Özel sakarya hastanesinin çalışmaları hakkında bilgi veren hastane müdürü Mesut Acet onu ile ilgili olarak şunları söyledi :
Hastanemizde 2008 yılınında ileri teknoıloji alelteri kullanılmamta olup, doktorlarımızın hepsi tamdır. Ameliyatlara profosörle – doçentler birlikte girmektedir. Safra kesesinde taş olanlar ağızdan girilerek alınmakta ve böbrek taşları da ses dalgaları ile kırılmaktadır. Emirdag.com.tr Sakarya HastanesiAvrupa’da bile olmayan son tekniklerle kalp delikleri ameliyatsız tedavi edilmektedir. Kulak-Burun- Boğaz ameliyatları kansız olarak tedavi edilmektedir. Hastalarımızın ayıtları uzun süre bilgisayarlarımızda muhafaza edilmektedir. Hastanemizde bin’in üzerinde anjio, binbeşyüz’ün üzerinde katarakt ameliyatı yapıldı. İleri teknolojik aletlerimizle hastalarıomıza check-up da yapılmaktadır. Hastanemiz 20 dönüm üzerine kuruldu ve bahçesinde 400 araçlık park yeri bulunmaktadır. “