Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Emirdağ İlçe Başkanlığı’na getirilen İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu oluşturduğu yönetim kurulunun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını önemli bir günde yaptı. AK Parti’nin 13. Kuruluş yıl dönümünde ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Koyuncu, yönetim kurulu arkadaşlarını basın mensuplarına tanıttı ve bir açıklama yaptı.
Koyuncu yaptığı açıklamada: “AK Parti 2001 yılından bu yana Türk siyasetine yeni bir hava, dünya siyasetinde ise adını önemli yerlere yazdırmıştır. 14 Ağustos 2001 yılından bu yana yeni Türkiye’nin mihenk taşlarını oluşturarak Türkiye’deki yenilikleri adım adım yaşıyoruz. AK Parti Türkiye’de

olduğu gibi Emirdağ’da da herkesi kucaklayan bir parti olmuştur. Bu önemli günde Emirdağ’da yeni yönetim kurulumuzla ilk toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Emirdağ’a en iyi hizmetleri getirmeye hazır, genç, dinamik, bilgili ve partimize sadık bir yönetimle çalışmalarımıza başladık. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı Yönetim kurulu yaş ortalaması 38 ve 9 üye üniversite mezununun yöneyimde yer alması, 4 üyenin de bayan olması dikkatlerden kaçmadı.

İşte AK Parti Emirdağ İlçe Yönetim Kurulu:

Serkan Koyuncu – İlçe Başkanı – İnşaat Yüksek Mühendisi
Abdülkadir Şevik – Esnaf
Abdülkadir Yıldırım – Ziraat Mühendisi
Ahmet Köksal - Esnaf
Ali Kemal Arıcan – Veteriner
Can Çelik – Esnaf
Dilek Kutlu – Eğitimci
Ebru Aydın – Eğitimci
Etem Gözel – Esnaf
Güray Tekin – Esnaf
Gürbüz Sönmez – Esnaf
Hasan Koca –Esnaf
Havva Polat –Avukat
Hüseyin Şahbaz -Turizmci
Kadir Aktaş- Esnaf
Mehmet Sarıer – İşçi
Mutlu Eralp- Esnaf
Rukiye Çivrilli - Serbest
Şükrü Ertoy – Esnaf