İlçelerle birlikte merkezin bir bütün olduğunu sürekli olarak ifade eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı makamında kabul ederek Emirdağ ilçesi ile ilgili talep, istek ve önerileri dinledi.

Ziyarette ilk olarak konuşan Kaymakam Akın Ağca, Sayın Valimiz sayesinde tüm ilçelerde olduğu gibi Emirdağ ilçesinin de bir güç kazandığını, bu anlamda da Emirdağ’ın geleceği adına önemli adımlar atıldığını belirterek, Emirdağ ilçesine verdiği destekten dolayı Valimiz Hakan Yusuf Güner’e teşekkürlerini sundu.

Kendilerini makamında kabul etme nezaketi gösterdiği için Valimiz Hakan Yusuf Güner’e teşekkürlerini arz eden Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ ilçesi hakkında bazı talep ve istekleri Valimiz Güner’e aktarmasının akabinde Emirdağ ilçesini, kültür, turizm, sosyal ve halka sunulan imkanlar alanında yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında da bilgiler sundu.

Ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’da son dönemlerde birçok başarılar elde edildiğinin altını çizerken, bu başarıların tamamını birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde, herkesin kendi üzerine düşen görev ve sorumlulukları etkin bir biçimde yerine getirmesiyle ve herkesin ortak amaç doğrultusunda hareket etmesiyle elde ettiğini belirtti. Bu ortamın sağlaması için her türlü çalışma ve faaliyet içerisine girdiğini ve daha önceki görev yaptığı yerlerde de bu konuda önemli gelişmeler yakaladığını vurgulayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, merkez ile ilçeler, ilçeler kendi arasında ve her ilçe de kendi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini, bir saatin dişlilerinin çalıştığı gibi, her çarkın eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde dönmesi gerektiği gibi insanlarında görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesi ve uyumlu bir şekilde çalışması gerekir. Yoksa oluşabilecek arıza ya zamanı geriye götürür ya da yerinde durur. Bu nedenle gelişen ve değişen çağa ayak uydurmak adına birlik ve beraberlik oluşturmamız gerekmektedir. Bu anlamda Emirdağ ilçesinde gösterilen bu başarının artarak devam etmesini dilerken, Valilik olarak Emirdağ ilçesine her türlü destekte bulunacağımı belirtiyorum dedi.