Emirdağ Belediyesi tarafından, Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan ücretsiz sabah çorbası ile ekmek ikramı bugün başladı.

Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri Aşevi'nde gerçekleştirilen çorba dağıtım töreninde konuşan yetkililer, bugünden itibaren hafta içi her sabah 07:30 - 08:30 saatleri arasında Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Aşevi'nde öğrencilere çorba ve ekmek ikramında bulunacaklarını, çorba ikramının tüm eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceğini ifade etti.  Konuyla ilgili konuşan Belediyemiz yetkilileri “Bizler de öğrencilik dönemimizde sabah kahvaltı yapmakta sıkıntı çekerdik. Bu düşünceden yola çıkarak, öğrencilerimizin sabah çorbalarını içerek derslerine girmelerini istiyoruz. İlçemiz üniversite öğrencilerine Emirdağ Belediyesi olarak bir ölçü de katkıda bulunmak istiyoruz. Belediyemiz tarafından üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan çorba ikramı ilçemizde ilk kez uygulanacak bir uygulama olduğu için de memnunuz” şeklinde konuştu.

İlçemiz üniversite öğrencilerinin güne sıcak ve güzel bir başlangıç yapabilmeleri için bugün (19 Ekim 2015 Pazartesi) itibariyle başlatılan ücretsiz sıcak çorba ikramına tüm Emirdağ Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören öğrencileri bekliyoruz.