AK Parti afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, “Büyük ihtimal ile şu iki üç günlük süre zarfında, üst kuruldaki değerlendirmeler tamamlanacak” diyerek: “İnşallah bir aksilik olmazsa Cuma günü öğleden sonra, büyük bir tören yaparak bütün adaylarımızı açıklayacağız” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek: “İl ve İlçe belediye başkan adaylarının değerlendirmesi tamamen Genel Merkez’imize ait. İller tamamandı, ilçelerdeki çalışmalar da büyük oranda tamamlandı” dedi.
‘Daha önce açıklanacaktı ama malüm son günlerde yaşanan yolsuzluk ve rüşvet opersyonları yani 17 Aralık ve 25 Aralık’ta yaşanan hadiselerden dolayı Başbakanımız çalışma yapamadı’ diyen Zeybek: “Büyük ihtimal ile şu iki üç günlük süre zarfında, üst kuruldaki değerlendirmeler tamamlanacak. Sayın bakanımızla da yapacağımız değerlendirme sonrası inşallah bir akslik olmaz

sa Cuma günü öğleden sonra, büyük bir tören yaparak bütün adaylarımızı açıklayacağız. Burada belde ve ilçe belediye başkan adayları da netlik kazanacak. Beldelerin değerlendirmesi İl Yürütme Kurulu’nda görüşülecek. İlçe Başkanlarımız ile istişare ederek, ortak kararların neticesini Genel Merkezimize göndereceğiz. Genel Merkezimizin onayı sonrası da inşallah Cuma günü ilan edeceğiz” ifadelerini kullandı.