AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu,milli iradeye bağımlı bir politikayı ülkenin tüm kurum ve kurumlarında tesis eden AK Parti’nin,halkın teveccühü ile bugünlere geldiğini belirterek “Türkiye geleceğin AK günlerine, AK kadrolarla ulaşacaktır”dedi.

AK Parti’nin kuruluşunun 15. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Koyuncu, Türkiye’yi çepeçevre saran siyasi istikrarsızlık başta olmak üzere ekonomi,eğitim, sağlık,ulaşım gibi hemen hemen her alanda badirelerle boğuştuğu bir anda,halkın kendisi tarafından kurulan AK Parti’nin, 15 yıllık süre içerisinde hayal gibi görülen temel meseleler karşısında takındığı kararlı ve dik duruşuyla önemli aşamalar kat ettiğini belirtti.

Koyuncu şöyle konuştu: “AK Parti iktidarlarında Türkiye ve dünya tarihinde eşine az rastlanır bir başarıya imza atmıştır.AK Parti 2002’den beri tek başına iktidar olmakla beraber, bu süre zarfında ekonomiden enerjiye, eğitimden ulaşıma, teknolojiden konuta, sağlıktan sanayiye kadar dev yatırımlar yaptı. Anayasa değişikliği, insan haklarının geliştirilmesi, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi, bürokrasinin azaltılması gibi pek çok reforma imza attı. Milletimiz her defasında AK Parti’ye destek verdi, oy verdi, alkışladı, dua etti. Hatta oy vermeyenlerin bile duasını ve övgüsünü aldığımıza inanıyorum. Bunun için milletimize minnettarız. Milletimiz sayesinde, hayali bile kurulamayan pek çok olağanüstü hizmet gerçekleştirildi”dedi.

Koyuncu, her defasında Türkiye’yi dünya lideri bir ülke haline getirmek için sadece bu milletin değil, ümmetin tek beklentisi haline gelen bugünkü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından halkın iradesinden başka bir irade tanınamaz düşüncesi etrafında kenetlenen Türkiye sevdalısı bir kadro tarafından kurulan AK Parti’nin 15 yıllık süre içerisinde dünyanın gelişmiş ülkelerinin bile başını döndürür dev yatırımları bir biri ardına gerçekleştirdiğini vurguladı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu: “Bugün dünyada zulüm gören tüm ümmetin tek kurtuluş ümidi haline de gelen sayın Cumhurbaşkanımızın kurup şekillendirdiği AK Parti, her alanda halkının müreffef toplumları bile geçme arzusu ile icraatlarına devam etmektedir. Dünyanın 5'ten büyük olduğu düşüncesini uluslar arası arenada dillendiren tek lider sayın Cumhurbaşkanımızın azmi,kararlılığı ve engin tecrübesi ile şekillendirdiği AK Parti, sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın yol göstericiliği ile 2023 hedefine ulaşma yönünde dev yatırımlara sahne olmaktadır.” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından AK Parti hükümetinin bu hainliği ortaya koyanlara karşı ciddi ve kararlı bir mücadele verdiğine dikkat çeken Koyuncu “Türkiye’yi ele geçirmek için 15 Temmuz’da darbe girişimi yapan hainler, aziz milletimizin sayın Cumhurbaşkanımızın yanı başında kararlı ve dik duruşu ile bertaraf edilmişlerdir. Türkiye her türlü terör odaklarına karşı acımasız mücadelesini dün olduğu gibi bugün de yarında aynı azim ve kararlılık içerisinde sürdürecek ve yüce dini değerlerimizi kendine alet ederek içimize kadar sızan vatan hainlerine gerekli cezalar verilecektir. Bundan hiçbir kardeşimizin şüphesi olmasın. Güçlü Millet Güçlü Devlet düşüncesi ile hareket eden AK kadrolar, ülke insanlarımızın her alanda büyümesi,gelişmesi,üretmesi adına her türlü kararı,milletimizin çıkarları doğrultusunda alarak, 2023 yılı hedefine ulaşacaktır”şeklinde konuştu.

Koyuncu, Ak Parti’nin bugünlere gelmesini sağlayan tüm Türk Milleti’nin teşekkürü hak ettiğini ifade ederek “ Bizi bugünlere taşıyan aziz milletimize her daim şükran borçluyuz. Birlik,beraberlik ve dirlik içerisinde daha nice yıllara ulaşmamızı Cenab-ı Allah’dan temenni ediyor, tüm halkımızı en içten sevgi ve muhabbetimizle kucaklıyoruz. “ dedi.