TTnet vitamin

TTNET'in 4,5,6,7,8. sınıflar için hazırladığı müfredatla örtüşen çevrimiçi dersler Öğretmenler gününden itibaren tüm öğretmenlere ücretsiz hizmet vermeye başladı. Öğretmenlerin bu hizmetten yararlanabilmeleri için www.mebvitamin.com adresine gidip ilsis üzerinden giriş yapmaları gerekiyor. İlk kez bağlanan öğretmenlerin ise mutlaka kendi okullarındaki bakanlık bağlantısını kullanmaları gerekiyor.

Okullarda bulunan bağlantıdan giriş yapıldıktan sonra öğretmenler istedikleri her yerden TTNET Vitamin'i kullanabilecekler. Ücretsiz kullanım ise branşlara göre sınırlandırılmış durumda.

TTNET'in, ilköğretim öğrencilerinin ve öğretmenlerinin eğitimle ilgili konularda bilişim teknolojilerini kullanma alışkanlığı kazanması amacıyla sunduğu TTNET VİTAMİN eğitim paketi sayesinde ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerinin içeriklerine ulaşabiliyor.
Öte yandan öğrenciler, ders kitabı maketi üzerinden konuları rahatlıkla takip edip; 3 boyutlu canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve çözümlü örneklerle anlatılan konular sayesinde derse kolaylıkla hazırlanabiliyor.