Emirdağın, Emirdağlının sesi www.emirdag.com.tr bugün 2. yılını kutluyor…

Emirdağ halkını bilgilendirmek, sorunlarını dile getirmek, ilçemizde, ilçemize bağlı köy, bucak ve beldelerde olan gelişmeleri, haberleri en hızlı, en doğru şekilde siz değerli hemşerilerimize ulaştırabilmek için gece-gündüz çalışan Emirdağ.com olarak bunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

İstatistikler gösteriyor ki Türkiye’nin ya da dünyanın her neresinde olursan olsun yüreği Emirdağ’a bağlı herkes, en doğru en tarafsız haberleri okumak için sitemizi ziyaret ediyor.  

Geride bıraktığımız 2 yılın sonunda 10.000 kayıtlı yorum, 2.000 kayıtlı içerik, 850.000 tekil ziyaretçi, 8.000.000 sayfa ziyaretiyle www.emirdag.com.tr siz değerli okuyucuların en çok tercih ettiği haber sitesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

İşyerinizde, evinizde, ya da internet cafe de hemen her yerde “Bugün Emirdağ’da ne olmuş” diye klavyeye dokunduğunuz anda büyük emek ve özveri sonucunda olmuşmuş basın meslek ilkelerine uygun, tarafsızlığı prensip edinmiş haberlerimizi, sizlerin hizmetinizde….

Zengin içeriği, güncel konuları sizler için yorumlayan yazar kadrosu; ilkeli, tarafsız, seviyeli ve etik değerlere uygun habercilik anlayışımızla, Emirdağ’a hak ettiği hizmeti sunmaya çalışan bizler, daha çok uzun yıllar başarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Emirdag.com.tr ekibi olarak, sizleri daha çok haberdar edebilmek için çok daha uzun yıllar birlikte olacağız.

www.emirdag.com.tr ekibi adına Murat Şahbaz