Demokrat Partiden Belediye Başkanlığı için adı geçen Dr. Ceylan Kayalı dün BBP’den Belediye Başkanı adayılığı için başvurusunu yaptı...

 

Kayalı açıklamasında şunları söyledi; Daha önce Dp’de siyaset yaptım. DP ilçe başkanı Adem Altıntaş ağabeyime çok teşekkür ederim. Ancak yönetimden bazı arkadaşlar bana siyasi hançer salladılar. Arkadaşın arkadaşa bu iki yüzlülüğü beni rahatsız etti. Bende bu nedenle BBP’den gelen teklifi kabul kabul ettim. BBP’deki arkadaşlarımızla Emirdağ için çalışacağım. Şanlı Emirdağ’ımız İçin Hayırlı Uğurlu Olsun’’dedi.

BBP Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker Kayalı’nın partilerine katılımından mutlu olduğunu söyledi. İl Başkanı Çoker açıklamasında şunları söyledi; İl yönetimindeki arkadaşlarımızla Emirdağ ilçe teşkilatımızı ziyaret için geldik. Bu ziyarette gördük ki; İlçemizde yeni teşkilatlanmaya başlayan partimize çok önemli katılımlar olmuştur. Bu günde Emirdağ halkının çok sevdiği isimlerden Dr. Ceylan Kayalı partimize katılmış aynı zamanda belediye başkanlığı için adaylık başvurusunu yapmıştır. Kayalı’nın aramızda olması ve partimize katılıp, belediye başkanlığı için adaylık başvurusu bizleri onurlandırmıştır.

Kayalı’nın adaylık başvurusu Yetkili kurullarımızda değerlendirip en kısa zamanda kamuoyuna açıklama yapılacaktır. Bu arada bugün de partimize yeni katılımlar olmuştur. Emirdağlı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sevgi ve saygılarımı sunarım’’dedi.