Yerel Seçim hoparlör konuşmalarından DSP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av İbrahim Çoşkun Özpolat’ın konuşması:

İş yerlerinin kapandığı, sanayi esnafının yüzünün gülmediği çiftçinin çok büyük sıkıntılar çektiği memurun perişan olduğu sadece emeğiyle çalışanların işsiz kaldığı, işten çıkarılma korkusu içinde yaşandığı bir dönemde yerel seçimlere gidiyoruz.

Beş yıl önce Yerel yönetimi alarak ve ilçemizi, iktidarı arkalarına alarak daha iyi noktalara getirmeyi vaat etmişlerdi. Dört yola kadar çift yok yapacaklardı, yapamadılar. Organize sanayi kurup fabrikalar açacaklardı, açamadılar. Her tarafı aydınlatılmış bir Emirdağ yaratacaklardı, yaratamadılar. Kanalizasyon sorununu çözüp arıtma işini kuracaklardı, kuramadılar. AB Ülkeleri ile ilişkileri geliştireceklerdi, geliştiremediler. Bademliği düzenleyeceklerdi, düzenleyemediler. Hastanemizin kadro sorununu çözeceklerdi, çözemediler.

Yerel yönetimler bilgi, birikim ve kadrolarla elindeki kaynakları doğru kullanmakla sağlıklı yönetilebilir. Biz halkımızdan görev istiyoruz. Desteğini istiyoruz.

Emirdağ bizimle değişecek. Yapacaklarımız var. Size seçime kadar vaat değil seçimden sonra hizmet sözü veriyoruz. Üreten bir Emirdağ İstiyoruz. Halkımızdan bize yetki vermelerini istiyoruz.