Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala 2009 7 Haziran Belçika seçimleriyle ilgili basın bildirisini aynen ekliyoruz.

Değerli Gurbetçi Hemşerilerim ;

Öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Değerli hemşerilerim;

Göreve başladığımız 8 Nisan 2009’dan bu yana kara sevdamız Emirdağımızı sizlerin tatile geleceği aylara adeta bir gelin gibi hazırlıyoruz. Eksiklerimizi tamamlıyoruz, yıllardan bu yana gelen ve kronikleşen trafik sorunu ve fiyat eşitsizliği gibi konuların üstüne cesurca yürüyoruz. Kaldırımlarım kullanımı konusunu da gündemimize aldık ve çözüme kavuşturmaya kararlıyız. Bu yıl ve her yıl geldiğinizde daha çok gelişen bir Emirdağ yaratmak amacıyla gecemizi gündüzümüze katıyoruz ama çalışmaktan bıkmıyoruz. Sizleri güzel sürprizlerle karşılamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Sizler bizlerin canlarısınız sılaya döndüğünüzde sizlerle hasret gidermek ve sizlerin sorunlarını dinlemek amacıyla birlikte toplantılar düzenleyeceğiz ve kentimiz için neler yapabiliriz konuşacağız.

Değerli hemşerilerim;

Ancak sizler tatile gelmeden bir seçimle karşı karşıyasınız ve pek çok Emirdağlı hemşerimiz de görev almak için aday konumunda.

Değerli kardeşlerim;

 

Sizlerin sorunlarını en iyi yine sizler bilirsiniz. En çok birbirimizin sesini dinleriz. Öncelikle sizden ricam sandığa giderek demokratik hakkınızı kullanmanız. Sonraki ricam ise elbette kendi memleket çocuklarımıza desteğinizi esirgememeniz olacaktır. Bu seçim Emirdağ mı büyük Türkiye mi? sorularına Emirdağlının bir araya geldiğinde ne kadar büyük işler başardığını gösterme zamanıdır.

Değerli hemşerilerim;

Birlik ve beraberliğimizin gücünü tüm Avrupa’ya yansıtacağınızdan hiçbir şüphem yoktur.

Sizleri büyük bir özlem ve hasretle sılaya yani EMİRDAĞIMIZA bekliyor, gerçekleşecek olan seçimlerde tüm adaylara başarılar diliyorum.

 

Cengiz PALA

Emirdağ Belediye Başkanı