Ulaşım
Ulaşım
Emirdağa Ulaşım
Konaklama
Konaklama
Nerede Kalınır
Nerede Yenir
Nerede Yenir
Yemeklerimiz
Yemeklerimiz
Tarihimiz
Tarihimiz
Emirdağ Spor
Emirdağ Spor

9 Ocak 1933'te, Emirdağ ilçesine bağlı Karacalar köyünde doğdu.Evli ve 2 çocuk babasıdır.1942 yılında Göveççi köyündeki ilkokula başladı ve 1949 yılında bu okulu bitirdi. Aynı yıl Çifteler Köy Enistitüsü sınavlarına katıldı ve bu sınavı başarıyla kazandı.1955 yılında da bu okulu bitirdi.Tayini Denizli iline bağlı Acıpayam ilçesi Guluman köyü ilkokuluna öğretmen olarak çıktı.
1958 yılında Afyonkarahisar iline bağlı,Karaviran köyü öğretmeni olarak göreve başladı.Daha sonra Bolvadin ilçesinde Kemalettin Samipaşa ve Atatürk İlkokulu'da görev yaptı.Gazi Eğitim Enstitüsü Edebiyat bölümünü bitirerek Türkçe öğretmeni oldu.1961 yılında Emirdağ ortaokulu'na  Türkçe öğretmeni olarak atandı.

Bu okulda 3 yıl çalıştıktan sonra,Niğde Çamardı Ortaokul Müdürü olarak atandı ve bu okulda da 1.5 yıl kaldıktan sonra Bala ortaokul müdürlüğüne atandı.Burada da1.5 yıl çalıştıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğünde personel şube müdür yardımcısı olarak göreve başladı.Buradan 1968 yılın da Eskişehir 19 Mayıs Ortaokulu'da müdür olarak göreve başladı.1986-1987 öğretim yılında bu okulda çalışırken bir grup öğretmen, son sınıf öğrencilerinden seçtikleri 40 kadar öğrenciye 8 ay üçretsiz kurs verdiler.Bu öğrenciler girdikleri her sınavı kazandılar.Şimdi onlardan proföserler,paşalar,doktorlar,avukatlar var. Bu varoş semti diye adlandırılan okuldan hiç bir zaman ayrılmayarak zevkle görev yaptı.Hala bu son okulun daki çalışmalarımdan gurur duyuyor.23.şubat 1988 yılın dada emekli oldu.Kendi imkanlarıyla Eskişehir'de ev yaptırdı. Bu eve de ''Kubat Kültür Evi'' evi koydu.Edebiyat dünyasından olan ve sanatla uğraşan arkadaşlarını burada ağırlıyor.Bu ''kubat Kültür Evi'nde'' Emirdağlı şair Fikret Akın muhtelif günlerde  burada bulgur pilavı yapıyor.Arkadaşlarıyla lbunu yedikten sonra gece geç vakitlere kadar sohbet ediyor. Böylece günler ayları,aylar,yılları kovalayıp gidiyor.