Cumartesi günü Afyonkarahisar'da bulunun Korel Termal Otel'de AK Partili'ler arasında "Vefa Yemeği" adı altında düzenlenen yemeğe Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Partili ilçe ve belde Belediye Başkanları ile partililer ve davetliler katıldı.
Gerçekleştirilen iftar yemeğinde oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Yurdunuseven, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Birlik ve beraberliğin başarının yakalanmasında çok önemli olduğunu da ifade eden Yurdunuseven, 10 Ağustos 2014'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 2015 yılında yapılacak genel seçimleri işaret ederek, "Başarı için partimizi canla, başla ve ortak çalışmalıdır. Bunun yanında elbette ki milletimizin desteğine ihtiyacımız vardır. Seçimlerde yaklaşık 52 milyon kişi oy kullanacak,

bizler için 1 oyun bile önemi çok büyük. Bunun için fazlası ile çalışacağız ve geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de anlımızın akı ile çıkacağız" dedi.
EMİRDAĞ'DAN KİMLER KATILDI?
Düzenlenen "Vefa Yemeği"ne ilçemizden AK Parti İlçe Başkanı H.Halil Yedikapu, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, İl Genel Meclis Üyesi Mevlüt Ergürbüz, Belediye Eski Başkanı L.İhsan Dağ, AK Parti İlçe Eski Başkanı Hüseyin Duran ve mevcut yönetimden bazı isimler katıldı.
Cumartesi akşam düzenlenen yemeğe AK Parti Belediye Eski Başkanı Cengiz Pala'nın katılmaması dikkatlerden kaçmadı.