Ulaşım
Ulaşım
Emirdağa Ulaşım
Konaklama
Konaklama
Nerede Kalınır
Nerede Yenir
Nerede Yenir
Yemeklerimiz
Yemeklerimiz
Tarihimiz
Tarihimiz
Emirdağ Spor
Emirdağ Spor

Eskişehir Sakarya Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Karaca, 01.Şubat.1953 yılın da Emirdağ'da doğdu. İlkokulu, Mithatpaşa İlkokulu'nda bitirdi. Ortaokulu, Emirdağ Lisesi'nin orta bölümün de tamamladı. Lise öğrenimini ise, İstanbul'da görev yapan ağabeyi Dr. Sadık Karaca'nın yanında Eyüp Lisesi'nde bitirdi.  1974 yılında ,Üniversite imtihanlarına girdi.  İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. Tıp Fakültesi'ni başarıyla bitirerek 1980 yılında doktor olarak mezun oldu.      
              Ordu İlinin Ünye İlçesi'nde  3 yıl doktor olarak görev yaptı. Daha sonra askere gitti ve askerliğini tamamladı. Askerlik sonrası, Eskişehir Verem Savaş Dispanseri'ne doktor olarak atandı. Daha sonra Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kurum Hekimliğin de, doktor olarak göreve başladı. Eskişehir Emniyet

Müdürlüğü'nde Kurum  Doktoru  olarak 24 yıl görev yaptı. 2000 yılında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kurum Doktoru iken emekli oldu.
               Halen, Eskişehir Sakarya Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda  Eskişehir Sakarya Hastanesi'nin 'Acil Sorumluluğu'' görevini de yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce bilmektedir.